DEVETLETKA

PRIROCNIKI ZA MATURO

LEPOSLOVJE


E-KNJIGE

RAZPRODANI NASLOVI
NOVICE

O ZALOZBI

Spletna trgovinaKatalog nasih knjigKONTAKTPejmo drugače
Špela Kaplja

Priročnik za odgovorni turizem in mednarodno prostovoljno delo Pejmo drugače se na zelo praktičen in lahko razumljiv način, loteva tematik, zelo zanimivih za mlade, in vse tiste, ki radi potujejo.

V njem boste našli odgovore na praktična vprašanja, kot so kaj strpati v nahrbtnik, česa ne smete pozabiti in kaj raje pustite doma. Izvedeli boste, zakaj nekaterih spominkov ni dobro kupovati in zakaj turisti niso vedno dobrodošli. Loteva se tudi problematike sodobnega množičnega turizma, ter nagovarja k bolj odgovornemu ravnanju.

Velik del knjige je posvečen mednarodnemu prostovoljnemu delu. "To je alternativa klasičnim počitnicam, nov način preživljanja prostega časa, ki omogoča najbolj pristen stik z drugimi kulturami" pravi Špela. Sploh pa, ko pomagamo drugim, v veliki meri pomagamo tudi sebi. Ta del vas korak za korakom, od definicije mednarodnega prostovoljnega dela, do motivacije zanj, različnih možnosti, stroškov in pričakovanj, vodi do izbire pravega programa.

Skratka, ponuja se vam knjižica, ki bo postala nepogrešljiv partner na potovanjih. Mehke platnice vam gredo na roko, brez težav jo boste stlačili v nahrbtnik. To namreč ni še ena knjiga za na police, ampak sopotnica, ki vam bo vsakič znova ponudila odgovor na vprašanje: "Zakaj sploh na pot?"

 

Tehnicni podatkiTehnicni podatki
Naslov:
Pejmo drugače,
Priročnik za odgovorni turizem in prostovoljno delo
Avtor:
Špela Kaplja
Oblikovanje oz. tehnična izvedba:
Kazimir Rapoša
Obseg:
150 x 200 mm, 112 strani
enobarvni tisk
Leto izida:
2006
ISBN:
961-6287-41-9
Cena:
10,50 EUR
Dosegljivost:
Razprodano