DEVETLETKA

PRIROCNIKI ZA MATURO

Matura 2016
Pretekle matureLEPOSLOVJE

E-KNJIGE

RAZPRODANI NASLOVI
NOVICE

O ZALOZBI

Spletna trgovinaKatalog nasih knjigKONTAKT


Priročnik tržimo v sodelovanju s
podjetjem Enki d.o.o.

Matematika na maturi, CD-ROM
Jaka Lenardič

CD-ROM Matematika na maturi vam bo omogočal reševanje matematičnih nalog prejšnjih matur, tako nižji kot višji nivo. Program bo naključno izbral 14 maturitetnih nalog pri nižjem nivoju in 4 pri višjem, in Vam jih izpisal na monitorju. Vaša vloga bo te naloge rešiti in vnesti rezultat.

Po končanem reševanju boste lahko preverili Vaše rešitve, si ogledali ocenjevanje s strani maturitetne komisije in si sami ocenili tako, kot bi to storil maturitetni popravljalec, si ogledali postopek reševanja naloge, preverili čas reševanja in končno tudi dosežen rezultat.


Prednosti takšnega reševanja so v spoznavanju načina, ki ga zahteva opravljanje mature. Opazimo lahko dva učinka:
  Psihološkega - nalog si sami ne boste mogli izbirati, saj bo to namesto Vas opravil računalnik, zato pri reševanju tudi ne boste vodeni. Hkrati boste tudi časovno omejeni, kar psihološko oteži delo. To Vas bo vsaj delno soočilo z občutki, ki jih boste deležni ob opravljanju mature.
  Pridobivanje znanja - reševali boste naloge, ki so se že pojavile na maturah v zadnjih štirih letih. Tako boste spoznali obliko in zahtevnost nalog, po drugi strani pa Vam bomo prikazali, kaj od Vas zahteva maturitetna komisija - popravljalec. Z ogledom postopkov reševanja boste lahko popravili napake oziroma izpopolnili znanje.


CD-ROM Matematika na maturi bo vaš zadnji korak do znanja matematike.Več o priročniku si lahko preberete na spletni strani podjetja Enki d.o.o.Tehnicni podatkiTehnicni podatki
Naslov:
Matematika na maturi, CD-ROM,
CD-ROM
Avtor:
Jaka Lenardič
Obseg:
CD-ROM
Leto izida:
2000
Vrsta učnega gradiva:
priročnik za maturo
ISBN:
961-90808-5-8
Cena:
24,70 EUR
Dosegljivost:
Razprodano; nekaj izvodov še na voljo na sedežu založbe