DEVETLETKA

PRIROCNIKI ZA MATURO

LEPOSLOVJE

E-KNJIGE

RAZPRODANI NASLOVI
NOVICE


O ZALOZBI

Spletna trgovinaKatalog nasih knjigKONTAKT


Novice

 18.08.2013

Maturitetni priročniki za maturo 2014 že na zalogi

Obveščamo vas, da so danes v naši založbi izšli prenovljeni priročniki za maturo 2014. Na zalogi je tako že priročnik avtorjev Ane Jesenovec in Jaka Lenardiča z naslovom Književnost na maturi 2014, ki ga naša založba izdaja že 18. leto zapored. Prav tako je danes izšel priročnik profesorja zgodovine Borisa Pavliha z naslovom Zgodovina na maturi 2014. Komplet prenovljenih priročnikov zaključuje priročnik Geografija na maturi 2014, ki ga za našo založbe piše Dušan Matičič.

Vsi priročniki so prenovljeni v skladu s katalogom zahtevanih znanj za maturo 2014.

Poleg zgoraj omenjenih priročnikov, pa smo na novo izdali tudi zelo iskan priročnik Slovenščina - jezik na maturi (2013). Izdaja 2013 odpravlja napake prejšne izdaje, ter vsebuje nove aktualne naloge.

Kot pomoč pri pripravi na maturo 2014 pa vam priporočamo tudi ostale naše priročnike, katerih letos nismo prenavljali, saj še vedno ustrezajo katogu zahtevanih znanj za maturo 2014 in sicer gre za naslednje priročnike: Matematika na maturi - Vsak korak šteje, Poklicna matura - Književnost, Časovna premica slovenske književnosti in Časovna premica svetovne književnosti.

Več o posameznih priročnikih boste zvedeli na podstraneh matura, vsa gradiva pa lahko naročite preko naše e-trgovine.