DEVETLETKA

PRIROCNIKI ZA MATURO

LEPOSLOVJE

E-KNJIGE

RAZPRODANI NASLOVI
NOVICE


O ZALOZBI

Spletna trgovinaKatalog nasih knjigKONTAKT


Novice

 15.07.2016

Priročniki za maturo 2017

Obveščamo vas, da so danes v založbi ICO izšli prenovljeni priročniki za maturo 2017. Založba ICO je tako že 20. leto zapored izdala najbolj priljubljene maturitetne priročnike v Sloveniji.

Avtorja Ana Jesenovec in Jaka Lenardič sta za našo založbo pripravila novo verzijo priročnika Književnost na maturi 2017, Boris Pavliha je pripravil priročnik Zgodovina na maturi 2017, Dušan Matičič pa priročnik Geografija na maturi 2017.

Letošnja novost sta prenovljena priročnika Poklicna matura – Književnost (izdaja 2017) in Slovenščina – jezik na maturi (izdaja 2017). Oba priročnika sta na trgu že vrsto leto, letos pa je naša založba izdala prenovljeni verziji obeh priročnikov. Vsi priročniki so prenovljeni v skladu s katalogom zahtevanih znanj za maturo 2017.

Za potrebe mature 2017 nismo prenavljali priročnikov Matematika na maturi – Vsak korak šteje, Časovna premica slovenske književnosti in Časovna premica svetovne književnosti. Vsi ti priročniki namreč še vedno ustrezajo katalogu zahtevanih znanj za maturo 2017.

Več o posameznih priročnikih boste zvedeli na podstraneh matura, vsa gradiva pa lahko naročite preko naše e-trgovine.